FuerzA Energiesysteem

Energiesysteem- analyse en behandeling

Door de eeuwen heen begrijpen mensen uit verschillende culturen dat mensen niet alleen uit gewone tastbare materie bestaan maar ook een esoterische anatomie bezitten.

Personen bestaan ook uit energie en deze kan afhankelijk van de situatie van vorm veranderen.

Energetische overactiviteit of blokkades hebben een rechtstreekse invloed op je fysieke en mentale prestaties.

De meridianen en de belangrijkste energiecentra (chakra’s) in je lichaam moeten in evenwicht (balans) zijn om je goed te voelen en optimaal te presteren.
Wanneer dit niet het geval is kan dit leiden tot emotionele of lichamelijke klachten.

Tijdens een analyse wordt er grondig gecheckt waar er problemen, blokkades zijn en wat de mogelijke  oorzaak is. Er wordt extra aandacht besteed aan de chakra’s. Chakra's zijn de energiecentra gelegen op de hoofdtakken van het zenuwstelsel.


Door een energetische analyse en behandeling kan je geholpen worden om terug in balans te komen. Je systeem krijgt als het ware een ‘zetje’ om in evenwicht te raken. Dit heeft echter alleen zin als je ook tips en handvaten krijgt aangereikt die je helpen in je dagdagelijkse leven. Na een energetische behandeling bij FuezA Balance stap je buiten met tips om hier zelf aan te werken. Afhankelijk van de situatie en behoeften kan dit verschillen van voedings-en kruidenadvies tot ademhalingsoefeningen en andere belangrijke zaken die je hierbij helpen.

FuerzA Balance energetische analyse en behandeling: Analyse van je energetisch systeem, behandeling en advies: 70 minuten (€ 48 excl. btw)


Anja van Gompel is gecertificeerd in meridiaanleer en chakratherapie
(opleiding in België en Nederland)