FuerzA Mental Coaching Werk / Privé

Als individu in de ‘snelle’ westerse maatschappij word je mentaal regelmatig op de proef gesteld. Je moet al heel sterk in je schoenen staan om eens geen mentale dip te ervaren.

Je grenzen leren afbakenen, negatieve gedachten ombuigen naar positieve, een gezonde dosis assertiviteit aanleren, omgaan met stress of onzekerheid en pijn…Het zijn zaken waarin je vaak wel ondersteuning kan gebruiken.

Het is een enorme verrijking om handvaten te krijgen aangereikt die je alle dagen kan gebruiken. Zowel in werkgerelateerde situaties als privé.

Een mental coach helpt je om zelf tot inzichten te komen bij probleemsituaties of je eigen sterktes te accentueren en te behouden in het dagdagelijkse leven.

Bij ernstige psychische problemen adviseren we je om je door de huisarts te laten doorverwijzen naar een gespecialiseerd psycholoog.

Mental coaching heeft als voordeel dat het snel effect heeft. Het versterkt je zelfvertrouwen en leert je je sterke punten te benadrukken.

Anja van Gompel heeft een pedagogische achtergrond, en is gecertificeerd Mental coach. Bovendien  geeft ze regelmatig training en workshops over het mentale aspect.